Loading map...

Loading

Home > Locaties > Kindercentrum Ocarina

Bezoek adres

Hoofdstraat 68
7586 BV Overdinkel

Locatiemanager

Ria Mulder

06-13345114

Contact informatie

053-7009884

kdvocarina-ske@kinderopvanghumanitas.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
- ochtend: 7.30 uur – 12.45 uur
- middag: 12.45 uur – 18.00 uur

Landelijk registratie nummer

318186081

Extra informatie

Is extra aandacht voor taal wenselijk? Ocarina biedt groepsgewijs Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan. Kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun ontwikkeling kunnen in aanmerking komen voor deelname aan VVE.

Kindercentrum Ocarina

Kindercentrum Ocarina, onderdeel van SKE kinderopvang, biedt bij basisschool Pax Christi, kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Buitenschoolse opvang
Voorschools:7:30 tot 8:30 uur
Naschoolse opvang: 14:30 tot 18:00 uur
Vakantie-opvang: 7:30 tot 18:00 uur

Peuteropvang:
Schoolweken van 8:30 tot 11:30 uur uur

Kinderdagopvang:
7:30 tot 18:00

Ocarina is een prettig en overzichtelijk kindcentrum waar ieder kind in iedere leeftijd zich thuis voelt. Daarnaast is er een aangrenzend bos en een nieuw aangelegde belevingstuin/sportterrein waar de kinderen naar toe kunnen gaan voor leuke activiteiten.

Kindercentrum Ocarina hecht veel waarde aan openheid naar elkaar en naar de ouders. Opvoeden doen we immers samen. Broertjes en zusjes kunnen bovendien samen in één groep. Wij zorgen natuurlijk voor de luiers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken en af en toe wat lekkers. Ook is er een speel-gymzaal in de school waar de kinderen, in overleg met de groepen 1 en 2, gebruik van kunnen maken. De kinderen kunnen appelflappen bakken in de mooie keuken. En natuurlijk spelen ze heel veel buiten. Belangrijk uitgangspunt hierbij is het op een plezierige, natuurlijke wijze ervaren en beleven. Daarom sluiten wij ook zoveel mogelijk aan bij de activiteiten en de thema’s van school. Hierdoor leren de kinderen spelenderwijs de school al heel goed kennen.

Kom gerust eens kijken!
Wilt u deze locatie bekijken, dat kan altijd. Maakt u dan een afspraak met de locatiemanager.

U weet als geen ander wat goed is voor uw kind. Daarom is contact met u over uw kind en de opvang erg belangrijk voor SKE. Meer informatie over communicatie met ouders en over oudercommissies in algemene zin vindt u bij Over SKE.

Oudercommissie
Kindercentrum Ocarina heeft een eigen oudercommissie. De commissie bestaat uit ouders van de kinderen van het KDV, de POV en de BSO. Informatie over de oudercommissie van Ocarina krijgt u bij de locatiemanager.

Inspectierapport
In het inspectierapport  leest u de bevindingen van de GGD over deze locatie

Meer over 
BSO Ocarina
POV Ocarina

Contact opnemen

Stuur ons een email!