Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Home > Locaties > Kindercentrum ‘t Wooldrik

Bezoek adres

Tegelerweg 7
7535 CJ Enschede

Locatiemanager

Marije Jacobs

053-4346185

Contact informatie

053-4346185

KDVWooldrik-ske@kinderopvanghumanitas.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
- ochtend: 7.30 uur – 12.45 uur
- middag: 12.45 uur – 18.00 uur

Kiest u voor vervroegde opvang en/of verlengde opvang dan kunnen uw kinderen vanaf 7 uur tot 18.30 uur terecht. Bij voldoende belangstelling zijn we zelfs tot 19 uur geopend.

Landelijk registratie nummer

104877352

Extra informatie

Kindercentrum ‘t Wooldrik biedt kinderen van 2 -4 jaar die thuis weinig met (Nederlandse) taal in aanraking komen een speciaal (kosteloos) taalprogramma aan. Dit programma heet de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Kindercentrum 't Wooldrik

Kindercentrum ‘t Wooldrik

Op de rand van het centrum met stadsdeel Oost in Enschede ligt kindercentrum ‘t Wooldrik. Op deze locatie is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Het kindercentrum is gevestigd in een voormalige school die gedeeltelijk is afgebroken. Vervolgens is er een nieuw deel aangebouwd zodat er een functioneel gebouw voor kinderopvang is ontstaan. Naast veel ruimte in het pand is er ook veel buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De locatie ligt op een unieke plek naast het Wooldrikspark, kinderboerderij Wooldrik en de sportvelden van Vogido.

Op de begane grond zijn vier groepsruimten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze lokalen liggen rondom een grote speelhal. In deze speelhal kunnen de kinderen zich uitleven in speciaal daarvoor ingerichte speelhoeken. Hier en in de verschillende groepsruimten zijn dagelijks allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld knutselen, muziek maken, bewegingsspelletjes en rollenspelen. Er is ook een grote keuken waar de kinderen onder begeleiding van groepsleiding lekker samen kunnen koken. Verder is er een atelier.

Op de bovenverdieping van ons pand vindt u de groepsruimtes voor de BSO kinderen.

Groepsindeling
Kinderdagverblijf ‘t Wooldrik heeft vier verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In verticale groepen zitten kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep tot ze naar de basisschool gaan. In deze groep leren jonge kinderen van de oudere en kunnen oude kinderen de jongeren helpen

Kom gerust eens kijken!
Wilt u deze locatie bekijken, dat kan altijd. Maakt u dan een afspraak met de locatiemanager.

U weet als geen ander wat goed is voor uw kind. Daarom is contact met u over uw kind en de opvang erg belangrijk voor SKE. Meer informatie over communicatie met ouders en over oudercommissies in algemene zin vindt u bij Over SKE.

Oudercommissie
Elk kindercentrum heeft een eigen oudercommissie. De leden zijn ouders van kinderen van het kinderdagverblijf en ouders van kinderen van de BSO locatie(s). Informatie over de oudercommissie van ‘t Wooldrik krijgt u bij de locatiemanager.

Inspectierapport
In het inspectierapport leest u de bevindingen van de GGD over deze locatie.

Meer over
BSO ‘t Wooldrik

Contact opnemen

Stuur ons een email!