Buitenschoolse opvang activiteiten

Home > Locaties > Buitenschoolse opvang activiteiten

De BSO locaties bruisen van de speciale activiteiten. Bijvoorbeeld de evenementen samen met kinderen van alle BSO locaties,  maar er zijn ook workshops die de pedagogisch medewerkers voor hun eigen locatie regelen. Voor al deze activiteiten moet u uw kind wel aanmelden via de BSO locatie.

Evenementen (met z’n allen!)
SKE kinderopvang organiseert ook gezamenlijke evenementen voor alle BSO locaties. Bijvoorbeeld het jaarlijkse SKE voetbaltoernooi, theatervoorstellingen, shows en speelmarkten.

Workshops bij de locaties
In overleg met de kinderen worden op de locaties regelmatig workshops georganiseerd. Dit kan van alles zijn: kinderyoga, koperbewerking of een rondleiding bij de Grolsch Veste. In de BSO workshopgids krijgt u uitleg over de verschillende workshops. Pedagogisch medewerkers gebruiken deze digitale folder om workshops te boeken voor hun locatie.

Actief in de vakantie
De BSO kinderen maken regelmatig een uitstapje. Bijvoorbeeld naar een kinderboerderij of een speeltuin.  Of ze gaan lekker een dagje picknicken, een spannende speurtocht doen of naar een museum. Verder zijn er leuke themaweken.

Activiteiten in de wijk
Elke wijk heeft zijn eigen bijzondere faciliteiten. Daarvan kunnen de BSO locaties vaak gebruik maken. Bijvoorbeeld van een speeltuin, sport en spelactiviteiten of van een bibliotheek. Deze activiteiten gebeuren in samenwerking met verschillende Brede Scholen en de gemeente Enschede.

Contact opnemen

Stuur ons een email!