Opa en oma op bezoek

Home > Nieuws > Opa en oma op bezoek
Door
in Nieuws

ske nieuwsbericht opa en oma dagOpa- en omadagen zijn op de kinderdagverblijven en BSO’s van Kinderopvang Humanitas een jaarlijks ritueel. Afgelopen weken vonden ze weer plaats op bijna alle locaties. Opa’s en oma’s kwamen zo kijken hoe een dag verloopt op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang. Een High Tea, samen een verhaal lezen of samen stratego spelen. Van alles hebben de kinderen georganiseerd om trots aan opa en oma ‘hun’ gebouw te laten zien. Gezellig, zo met opa en oma op bezoek!

Grootouders passen vaak op hun kleinkinderen. Vaak in afwisseling met het kinderdagverblijf. Voor deze grootouders, maar ook voor alle andere die betrokken zijn bij het opgroeien van hun kleinkinderen openden we ook dit jaar weer onze deuren.

De hoge opkomst laat zien dat grootouders het leuk en interessant vinden om te zien hoe hun kleinkinderen thuis zijn op het kinderdagverblijf of de BSO. Hoe soepel zij meebewegen met de rituelen en hoe relaxed het contact is tussen de kinderen onderling en met de pedagogisch medewerker.

Kinderopvang Humanitas vindt de verbinding tussen kinderopvang en thuis belangrijk. Grootouders zijn in het leven van veel kinderen belangrijk. Daarom staan we elk jaar stil bij de belangrijke rol die opa en oma spelen in het leven van hun kleinkinderen.

Contact opnemen

Stuur ons een email!