Samen sterk samen aan het werk; noaberschap in een modern jasje

Home > Nieuws > Samen sterk samen aan het werk; noaberschap in een modern jasje
Door
in Nieuws

Foto IKC Op d'n Esch hijsen vlag Op de dag van de koningsspelen 21 april 2017 hebben openbare basisschool Op d’n Esch en Kindercentrum de Meiboom uit Eibergen op sportieve wijze de handen ineen geslagen; Integraal kindercentrum  (IKC) Op d’n Esch is hiermee officieel een feit.

De ochtend begon met het ondertekenen van het samenwerkingsovereenkomst door dhr. J. Siemerink (OPONOA) en mevr. De Koster (Kinderopvang Humanitas regio SKE).  Ook zij onderstrepen het belang van een nauwe samenwerking en een ononderbroken ontwikkelingslijn voor alle kinderen.

Na deze officiële handeling werd de vlag met de tekst:  “IKC Op d’n Esch, samen sterk, samen aan het werk”  gehesen door de 8 jarige Chelsey Timme en de 3 jarige  Evy Lynn ten Bruin.

De belangrijkste gasten bij deze officiële aftrap  waren de kinderen. Om hen goed te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling hebben beide partijen besloten om nog intensiever samen te werken en kennis en kunde te delen. ‘Een ononderbroken doorgaande lijn in de ontwikkeling van de leerlingen is erg belangrijk’  geven Wendy Meijer (locatie coördinator Op d’n Esch) en Ilona Nowak (locatiemanager Kindercentrum De Meiboom) aan, ‘Door elkaar te versterken komen onze kinderen optimaal tot bloei’.

Dit werd al goed zichtbaar toen alle kinderen, na het officiële deel aan een echte survivalrun deel konden nemen. Foto IKC Op d'n Esch contractOok was er een kinderkermis waar iedereen zich kon vermaken. Er zijn enorme inspanningen geleverd met geweldige resultaten.

 

 

Contact opnemen

Stuur ons een email!