Wie is SKE

Home > Over SKE > Organisatie > Wie is SKE

Kinderopvang Humanitas, regio SKE is een grote aanbieder van kinderopvang in de regio Twente en de Achterhoek. De betrokken en professionele medewerkers zorgen voor de uitstekende kwaliteit van de opvang.

Waar het bij regio SKE  om gaat Naast een goede verzorging maakt regio SKE zich sterk voor het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Want kinderopvang is meer dan alleen onderdak bieden. Voor ouder en kind moet het voelen als een tweede thuis, veilig en vertrouwd.

Missie en Visie Onze bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en onze kijk op kinderen staan verwoord in onze missie en visie.

Veelzijdig De verschillende opvangmogelijkheden maken regio SKE veelzijdig. Elke locatie heeft bovendien haar eigen karakter en bijzondere faciliteiten.

Samen nog beter! In Kinderopvang Humanitas heeft SKE kinderopvang een partner gevonden die mee kan helpen de dienstverlening verder te ontwikkelen. Door de bundeling van krachten blijft het mogelijk om in te spelen op de veranderende behoefte aan kinderopvang door ouders en op de wensen die de ouders en  overheid hebben ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen.

Over Stichting Kinderopvang Humanitas Stichting Kinderopvang Humanitas is de grootste landelijke kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met in totaal 288  kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland. De pedagogische meerwaarde van het aanbod aan ruim tienduizend kinderen is leidend voor alle keuzes die de organisatie maakt en het dagelijks aanbod dat de pedagogische medewerkers bieden.

 

Contact opnemen

Stuur ons een email!