Ouders over SKE

Home > Over SKE > Ouders over SKE > Ouders over SKE

Als zakenvrouw kon ik zelfverzekerd alles met mijn linkerhand regelen. Als jonge moeder echter, voel ik mij – net als andere moeders – soms onzeker. Dus toen ik voor onze zoon opvang zocht bij een kinderdagverblijf heb ik ook gelet op de manier waarop ik als ouder terecht kon bij de pedagogisch medewerker. Ik had bijvoorbeeld meer moeite met het ‘achterlaten’ van mijn zoontje dan hijzelf. Het mooie was dat de medewerkers juist ook voor mijn gevoel aandacht hadden. Het is een leuk en zeer betrokken team. Dat gaf me veel vertrouwen. Hij heeft bovendien een mooie citoscore behaald. Dat belooft een mooie start op de basisschool!
Een zeer tevreden moeder tijdens het afscheid van haar zoontje bij Kindercentrum ’t Wooldrik

Omdat onze meiden twee middagen per week naar de BSO gaan, hebben ze daar ook een aandeel in de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. … Het is een grote locatie met ruime groepen met veel mogelijkheden. Ook de buitenspeelgelegenheid is leuk ingericht.
Daniella van der Hoot, moeder van Mara (7) en Lynn (4), BSO De Knalhut

Bo en Mees zijn beiden sociaal in de omgang en daar draagt het kinderdagverblijf en spelen met leeftijdsgenoten aan bij.
Fam. Kraaijenzank, ouders van Bo (3) en Mees (1). Kinderdagverblijf Villa BonBini (Neede)

Ik had van anderen goede verhalen gehoord over De Toverbal. Rens heeft geleerd samen te spelen, rekening te houden met anderen. Hij heeft zich beter kunnen ontwikkelen dan wanneer hij thuis was gebleven, bijvoorbeeld bij opa en oma.
M.Oostendorp, moeder van Rens (4), Kinderdagverblijf De Toverbal

Fijn dat het niet zo groot is, overzichtelijk. Ik zou het zeker aanbevelen. Leuke groepsleiding! …  Senn heeft geen moeite gehad met de overstap naar school. Fijn!
Michèl en Liesbeth Godeke, ouders van Senn (4) en Elin (1), Kinderdagverblijf ‘t Wooldrik

Lynn is nogal onzeker en teruggetrokken bij anderen. Ze komt steeds meer los in het samenspelen met andere kinderen. De begeleiding speelt hier goed op in. Ze geven haar de bevestiging waar nodig en laten haar los waar kan.  …  Ze stellen je gerust en vertellen dat het allemaal wel komt.
Natascha Janssen, moeder van Lynn (2), Kinderdagverblijf Esmarke

Kleinschalig, gemoedelijk, alle leeftijdscategorieën bij elkaar en heel belangrijk: leidsters met veel kennis en ervaring en aandacht, zij zorgen voor de sfeer. …  Chiel kan een beetje praten en vertelt ons de namen van zijn leeftijdsgenootjes die hij die dag heeft gezien.
Josien Kloosterboer-Wannink, moeder van Chiel (1), kinderdagverblijf ‘t Krielennest (Geesteren)

Wij kozen voor de dichtstbijzijnde plek en de goede naam van SKE. … Leidsters geven vaak aan waar je kind goed in is. Je merkt het met name bij de voortgangsgesprekken, dan zie je waar allemaal op gelet wordt.
Linda Floors-Maalderink, moeder van Ilse (3)

Zijn taal is erg vooruit gegaan. Ook zijn gevoel voor muziek is verhoogd. Mooi om te zien. …  Je wordt serieus genomen als ouder en er is duidelijk liefde voor de kinderen. Mijn zoontje had een keer een ontstoken oog en ik kreeg meteen allerlei tips. Erg blij mee.
Ivan Aloise, ouder van Sven (2½), Kinderdagverblijf Esmarke

Martijn en Pieter vertellen regelmatig dat er ook aandacht wordt besteed aan sociale vaardigheden (oplossen van ruzietjes, samen spelen/delen). De normen en waarden (o.a. respect voor anderen) zien wij terug in het handelen van de leidsters en dat draagt bij aan het vertrouwen om onze kinderen daar achter te laten. …  Martijn heeft geleerd soms eens ergens overheen te stappen. Geleerd dat sommige mensen dingen op een andere manier doen.
Marina Jorritsma, moeder van Martijn (8) en Pieter (7), BSO ‘t Wooldrik

Na positieve verhalen en een prettig gesprek paste deze locatie prima bij onze verwachtingen. … Hannah gaat heel erg graag naar De Toverbal. Als ze geweest is, vertelt ze wat ze gedaan hebben en welke kinderen er waren.
Eric en Suzanne de Jonge, ouders van Hannah (3), Kinderdagverblijf De Toverbal.

Er wordt speelgoed (bijvoorbeeld puzzels) aangeboden dat past bij de ontwikkeling. Vaak moeilijker dan ik zelf zou aanbieden. …  Mijn kinderen zijn sociaal in de omgang met andere kinderen. Ze zijn ook niet meer zo verlegen.
Merina Brandenbarg, moeder van Roy (5) en Koen (2), Kindercentrum Villa BonBini (Neede)

Ik wist dat het een gezellige en leuke BSO is, maar wist niet dat er zoveel leuke en leerzame dingen gedaan werden.  …  De hechte groep met Rebecca, de vaste leidster is uniek. Ze heeft leuke crea ideeën en ze heeft een superleuke sfeer gecreëerd d.m.v. duidelijke regels en openheid binnen de groep. …  Heb in het begin de tip voor Demi gekregen dat als het te druk is voor haar dat ze zich het liefst afzondert. Dus dan gewoon even met rust laten.
Natasja Schipper, moeder van Demi (9) en Lana (6), BSO Het Paleis

Zowel Eline als Maureen zijn altijd blij en gaan met veel plezier naar het KDV. Allebei de meiden komen met nieuw geleerde dingen thuis. Met name het functioneren in een veilige groep stimuleert de meiden. … De groepsleiding bespreekt wat ze opvalt, bij Eline bijv. de taal en een tijdje was ze angstig. Bij Maureen denken ze mee over wat Maureen kan eten, bijv. toen ze toe was aan brood.
Heidy Weir, moeder van  Eline (3) en Maureen (0)

Contact opnemen

Stuur ons een email!